Kaffe​

Den "berygtede" Farsø Kaffe

Friskmalet eller i hele bønner

500 gr. 39,50,-

Java Sumatra

Indonesisk Arabica Kaffe fra øen Sumatra af Mandheeling-typen. Denne kaffe er speciel lysbrændt, hvilket indebærer, at den originale og unikke aroma bevares optimalt og giver en blød, rund, tør og krydret smag.

Java Lintung Arabica Gr. 1 DP (Double picked, Hand-picked)

Da Hollænderne, som kolonimagt, plantede kaffe i Indonesien, udviklede de en specialitet. KALOSSI BOENGIE ARABICA. Kaffen, som er produceret efter "tør" metoden på øen Sulawesi, har den egenskab, at den pga. det høje olieindhold i bønnerne bliver kraftigere, fyldigere, blød og aromatisk efter lagring. Denne kvalitet dyrkes idag også i det nordlige bjergrige højland på øen sumatra. Smagen er blød, rund og krydret med en fed, olieagtig meget fyldig lang eftersmag.​

Guatemala SHB

I Guatemala’s højland har kaffefarmerne ry for at være perfektionister. Kaffen som kommer fra dette område har den højeste klassification SHB (Strictly Hard Bean), hvilket betyder at kaffen har vokset i meget højtliggende områder, der giver den fineste smag. Den er fløjelsblød og fyldig med en sødlig friskhed.

Elefantbønnen

Ekstra udsøgt vasket Arabica Kaffe fra Mellemamerika. Bønnerne er de største, flotteste og bedst udviklede, og udgør i bedste fald 1 % af høsten. Kaffen dyrkes på små farme og bliver håndplukket af bønderne. Maragogype har en skøn, rund, let cremet og frisk fyldig aromatisk eftersmag.​

Etiopisk Mocca Sidamo (Ethiopia)

Udsøgt Arabica Kaffe fra Sidamo/Yirgacheffe distriktet i det centrale Etiopien. Denne rene Mocca kaffe har en blød og rund moderat sød/syrlig, nærmest blomsteragtig smag med stor fylde. I Etiopien vokser kaffen stadig vildt, men denne kaffe er dyrket og omhyggelig

udvalgt og behandlet efter den våde metode, dvs. vasket og fermenteret, hvilket giver den sit helt eget særpræg.​

Fancy Brasil

Uvasket Arabica kaffe fra Brasiliens ypperligste kvalitetsdistrikt Sul de Minas, -blød og rund med en frisk smag. Særdeles lækker ren, yderst velegnet i forening med andre rene kaffer. Brasilkaffe er traditionelt grundlag for de fleste kaffeblandinger med særpræg.​

Blandinger​

Farsø Kaffen

Fyldig, kraftig og krydret med en lang eftersmag. Blandingen er fremstillet efter en gammel opskrift, hvor smagen af Java Kaffe rigtig kommer til sin ret. Sammensat af udsøgte kaffer fra Brasilien, Colombia, Centralamerika, Indonesien (Java) og Afrika.​

Java Mocca Blanding

Java Mocca udemærker sig ved at være afbalanceret med en fin aroma, god fylde og herlig lang eftersmag. Sammensat af udsøgte kaffer fra Brasilien, Colombia, Indonesien (Java) og Østafrika (Etiopien). Dette er kaffen alle kan nyde med en blød og behagelig karakter.

Mocca Gourmet

Meget fyldig, frisk og let krydret smag – en smagsoplevelse ud over det sædvalige og med sit helt eget særpræg. Sammensat af udsøgte kaffer fra Colombia, Brasilien, Centraleamerika, Østafrika (Kenya) og Indonesien (Java Boengie).​

Coffeinfri Kaffe

Til den der fortrækker en god, afbalanceret smag uden uden coffeinenes opkvikkende virkning. Coffeinen er udtrukket med vand, uden brug af kemikalier. Denne metode bevirker at kaffen bevarer de fine smagsstoffer der gør kaffedrikningen til en udsøgt fornøjelse. Vi har anvendt vasket Colombia Kaffe som er blød, rund og frisk i smagen.

Økologisk Kaffe

Kaffen er sammensat af de bedste økologiske Arabica bønner fra udvalgte områder i Mellem- og Sydamerika. Dyrket under økologisk kontrol der ikke tillader brug af kunstgødning eller sprøjtegifte. En herlig blød, afrundet smag med perfekt fylde og frisk/liflig syrlighed.

Espresso

​Kontakt

Storetorv 3 9640 Farsø

Telefon: 98 63 66 00

E-Mail: tthellufsen@gmail.com

CVR: 33981562

Åbningstider

Onsdag - Fredag: 09:30 - 17:00

Lørdag: 9:30 - 13:00

Søn-, Man-, & Tirsdag: Lukket

Ferielukket uge 8.